Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγελία για την WIND


Είμαι συνδρομητής της WIND, σε οικιακή σταθερή τηλεφωνία και Internet.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας  28 Ιανουαρίου 2013, στις 1200, κόπηκε το Internet και το τηλέφωνό μου χτυπάει σε άλλο νούμερο, με αποτέλεσμα, από τη μια να μην μπορώ να δεχτώ κλήσεις από τους γνωστούς μου, από την άλλη να....
μου τηλεφωνούν άγνωστοι ζητώντας κάποιον άγνωστο. Φτάσαμε Παρασκευή απόγευμα.

Η Wind ισχυρίζεται ότι φταίει ο ΟΤΕ, ο ΟΤΕ ισχυρίζεται ότι είναι θέμα της Wind.

Πληροφοριακά, ο νέος άγνωστος αριθμός που κουδουνίζει στο σπίτι μου, ανήκει σε συνδρομητή της Forthnet.

Επειδή δεν θέλω να βιαστώ να κατηγορήσω κάποιον χωρίς να είμαι βέβαιος, παρακαλώ όπως όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ή του έχει τύχει κάτι παρόμοιο, να σχολιάσει, για να δούμε επιτέλους, ποιος δουλεύει ποιον.

Ευχαριστώ

begar

15 σχόλια :

 1. ΦΙΛΕ Η ΓΟΥΙΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΙΝΕ.Η ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ.ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΚΑΙ ΣΥΤΑ.ΑΝ ΘΕΣ Η ΕΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ Η ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΤΑ.ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ.ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ.Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΣΥΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΟΥΙΝΤ ΦΟΡΤΝΕΤ ΚΑΙ ΟΤΕ ΚΟΝΕΞ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ Η ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ Η ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΝ ΘΕΣ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2310851051.ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΣΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΤΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΥΤΑ.ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΓΟΥΙΝΤ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΥΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.ΠΑΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.Η ΣΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΣΥΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ.ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΕΝΩ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΟΥΙΝΤ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΣΥΤΑ ΠΑΡΕ ΣΤΟ 2310851051.Η ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΑΙΔΙΑ Η WIND ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΤΑΙ. ΒΑΛΕ FORTHNET ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΕΓΩ ΧΤΥΠΑΩ 23ΜΒPS ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΜΑΚΡΆ ΑΠ ΤΗΝ WIND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
  ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ - ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΑΙΛΟΓΙΑ - ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ WIND.
  ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ΜΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ!!!!!!
  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ Ν' ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠ ΤΗΝ WIND ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΑΝ ΒΔΕΛΑ!
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ WIND!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Εγώ θα σας πω οτι είναι πάγια μέθοδος των περισσότερων παρόχων να ρίχνουν το βάρος στον ΟΤΕ. Ο κάθε συνδρομητής έχει σύμβαση με μια εταιρία. Η εταιρία έχει χρέος να του παρέχει την προσυμφωνημένη παροχή υπηρεσίας. ΧΕΣΤΗΚΕ ο πελάτης, κοινώς, αν φταίει ο ΟΤΕ. Δεν πάει να φταίει και ο καιρός???? Τι φταίει ο πελάτης αν έχει η WIND, πχ, έχει ενδοεταιρική συμφωνία με τον κάθε ΟΤΕ! Να πάει η εταιρία σου, που είναι πάροχός σου και να σου φτιάξει το ιντερνετ και το τηλέφωνο. Φταίει , δεν φταίει ο ΟΤΕ ή ο πάροχος δεν σε νοιάζει. Γιατί πες στον πάροχό σου οτι αν αρχίσεις τις καταγγελίες στο συνήγορο του καταναλωτή και στην ΕΕΤΤ - Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (που για σένα είναι ένα έγγραφο υπόθεση μέσω ιντερνετ) τι καλά θα σου κάνει τεμενάδες μετά ο πάροχος. Και μιλάω εκ πείρας: Ότι γράφω το έχω κάνει κι έχω δικαιωθεί ΑΜΕΣΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. μου εκαναν προταση για wind. να βαλω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. H xeiroterh etairia oou uparxeiiiiî,,,,,,,,,,kathe bdomada exw them a eite t t net elite m t stathero ei nai agenestatii Dan yparxoun eksuphrethsh mhden

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ξέρει κανείς αν η ΕΕΤΤ επέβαλε πέναλτι στη Wind μ'αποτέλεσμα οι συνδρομητές της Wind να μπορούν ελεύθερα -χωρίς ποινή δηλ- να φυγουν κ να πάνε σε άλλη εταιρία, πριν λήξει το συμβόλαιό τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή