Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγελία για την WIND


Είμαι συνδρομητής της WIND, σε οικιακή σταθερή τηλεφωνία και Internet.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας  28 Ιανουαρίου 2013, στις 1200, κόπηκε το Internet και το τηλέφωνό μου χτυπάει σε άλλο νούμερο, με αποτέλεσμα, από τη μια να μην μπορώ να δεχτώ κλήσεις από τους γνωστούς μου, από την άλλη να....
μου τηλεφωνούν άγνωστοι ζητώντας κάποιον άγνωστο. Φτάσαμε Παρασκευή απόγευμα.

Η Wind ισχυρίζεται ότι φταίει ο ΟΤΕ, ο ΟΤΕ ισχυρίζεται ότι είναι θέμα της Wind.

Πληροφοριακά, ο νέος άγνωστος αριθμός που κουδουνίζει στο σπίτι μου, ανήκει σε συνδρομητή της Forthnet.

Επειδή δεν θέλω να βιαστώ να κατηγορήσω κάποιον χωρίς να είμαι βέβαιος, παρακαλώ όπως όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ή του έχει τύχει κάτι παρόμοιο, να σχολιάσει, για να δούμε επιτέλους, ποιος δουλεύει ποιον.

Ευχαριστώ

begar

9 σχόλια:

 1. ΦΙΛΕ Η ΓΟΥΙΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΙΝΕ.Η ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ.ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΚΑΙ ΣΥΤΑ.ΑΝ ΘΕΣ Η ΕΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ Η ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΤΑ.ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ.ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ.Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΣΥΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΟΥΙΝΤ ΦΟΡΤΝΕΤ ΚΑΙ ΟΤΕ ΚΟΝΕΞ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ Η ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ Η ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΝ ΘΕΣ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2310851051.ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΣΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΤΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΥΤΑ.ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΓΟΥΙΝΤ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΥΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.ΠΑΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.Η ΣΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΣΥΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ.ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΕΝΩ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΟΥΙΝΤ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΣΥΤΑ ΠΑΡΕ ΣΤΟ 2310851051.Η ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΙΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΑΙΔΙΑ Η WIND ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΤΑΙ. ΒΑΛΕ FORTHNET ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΕΓΩ ΧΤΥΠΑΩ 23ΜΒPS ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή